A kosár jelenleg üres.
Keresés:

Manu La Venta kőhatású falburkolat

Cikkszám: 05-008-002-002

Manu La Venta kőhatású falburkolat részletes ismertetője
Elemek
Színkód: 50

Színkód: 52

Színkód: 53

Színkód: 54

Színkód: 56
Termékjellemzők
Lap elem méret: 20x10 cm, 30x10cm, 50x10cm
Doboz súlya: 22 kg.
Doboz tartalma 0,6m2 felület burkolására elegendő.
A sarokelem méretei: 5x30x10 cm.
Doboz tartalma 10 db sarokelem ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala lapokból lett összerakva. A burkolatnak igazi térbeli hatását az erősen kidomborodó részek még jobban alátámasztják.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelem két részből tevődik össze, ezt a két részt összeforgatva kapjuk meg a derékszögű sarok kialakítást. A sarokelemek részei össze vannak párosítva, így a sarokban lévő kő folyamatos hatást kelt.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 10 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban