A kosár jelenleg üres.
Keresés:

Manu Tikal kőhatású falburkolat

Cikkszám: 05-008-002-007

Manu Tikal kőhatású falburkolat részletes ismertetője
Elemek
Színkód: 80

Színkód: 81
Termékjellemzők
Lap elem méret: 50x20 cm
Doboz súlya: 25 kg
Doboz tartalma 0,5m2 felület burkolására elegendő
A sarokelem méretei: 10x30x20 cm
Doboz tartalma 5 db sarokelem ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A Tikal burkolat néhány korábbi kőhatású falburkoló lap egyesítésével és panelosításával jött létre. A falburkoló panelek nagy méretűek, a kövek közül néhány nagyobb darabot is találunk rajtuk. A panelek vastagsági is elég nagy, így a lapon található köveknek megvan a "tömege" is. A burkolat kültéri felhasználásra elsősorban alkalmas a nagyalakú, rusztikus tulajdonsága miatt.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek "L" alkúak. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót hsználjunk.

Jelenleg a Tikal kőburkolat két féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 5 db lapelem vagy 5 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei egységesek a dobozban