A kosár jelenleg üres.
Keresés:

Füst- és koromeltávolító

Cikkszám: 13-001-003

Füst- és koromeltávolító részletes ismertetője
A Füst- és koromeltávolító nagyhatású, vizes bázisú tisztítószer.
Használatával eltávolíthatjuk az épület felületre rakódott nagyvárosi korom- és füstszennyeződéseket. Kandalló, kandallóüveg, kerti kőgrill tisztítására is alkalmas.
A nagyobb kiszerelésű terméket használhatjuk gépi felhordásra is.
Az alkalmazás előtt a szert mindig próbáljuk ki egy kevésbé látható helyen!
Sikeres kezelés után a felülettől függően (üvegfelületre TILOS) javasolt a letisztított felület impregnálása is valamelyik termékünkkel (pl.: Grill Protector-lal).
Az impregnálás nagymértékben megakadályozza az újbóli elpiszkolódást.

Tárolás: Száraz, hűvös, jól szellőzött, a közvetlen napfénytől mentes helyen kell tárolni. Összeférhetetlen anyagoktól (savak, savtartalmú tisztítószerek), hőtől, gyújtóforrástól távol kell tartani. Eredeti, bontatlan csomagolásban 24 hónapig eltartható 0-35 oC közötti hőmérsékleten.

Felhasználás: A tisztítandó felületre ecsettel, szóró flakonból vagy szivaccsal hordja fel a FÜST- és KOROMELTÁVOLÍTÓ-t hígítatlanul. Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd vizes kefével súrolja át a felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Ügyeljen arra, hogy a szer ne száradjon meg a felületen. A letisztított felületet bő vízzel öblítse le. Használat előtt mindig ellenőrizzük egy kevésbé látható helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel! Az anyagot tisztítógép vegyszeradagolójába is tölthetjük. Az alkalmazás előtt a szert mindig próbáljuk ki egy kevésbé látható helyen !

Biztonsági intézkedések: Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során! A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.