A kosár jelenleg üres.
Keresés:

Manu La Pera kőhatású falburkolat

Cikkszám: 05-008-004-004

Manu La Pera kőhatású falburkolat részletes ismertetője
Elemek
Színkód: 154

Színkód: 156

Színkód: 170
Termékjellemzők
Lap elem méret: 18x8,5 cm, 28x8,5 cm, 48x8,5 cm.
Doboz súlya: 17 kg.
Doboz tartalma 0,5 m2 felület burkolására elegendő.
A sarokelem méretei: 7x28x8,5 cm.
Doboz tartalma 12 db sarokelem ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala lapokból lett összerakva. Ez a burkolat nagyon hasonló a La Ventához, annak újragondolt és újraformázott változata. Ezek a falburkoló panelek nagyon pontos illesztésűek, nagyon jól lehet velük dolgozni. A színhatásuk a természeteshez megszólalásig hasonló. Némely köveknél a kő természetes rajzolatát kiemeli a kőben megtalálható szín-játék, enyhén mohás, koszos érzéssel.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemeknél nagy különbség van a La Venta burkoltahoz képest. Ezek a sarokelem "L" alakban hajlítottak, a sarokélek ilyen kialakítása nagyon valósághű eredményt ad.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 12 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban